september 1, 2020 / Informatie

“We halen onze targets niet door een paar euro te besparen op de inkoop van PBM’s. Belangrijker zijn veiligheidseisen, voldoende bescherming, draagcomfort en levensduur.”
Was getekend Johnson Controls Industrial Refrigeration dat de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers hoog in het vaandel heeft staan.

Reden voor operationeel directeur Jan Kegelaer van RPS om het bedrijf onlangs in het zonnetje te zetten met de stimuleringstrofee. Die managing director F.B. (Frank) van der Heijden en QHSE-manager Renate van Helvoort vervolgens dankbaar in ontvangst namen.

Benieuwd hoe Johnson Controls Industrial concreet vorm geeft aan hun veiligheids- en gezondheidsbeleid? Lees het uitgebreid artikel in de laatste uitgave van het magazine Opgelucht. Vraag het magazine via de website direct aan.

Kent u soortgelijke verhalen van ondernemingen die bezig zijn om de blootstelling aan gevaarlijke stoffen te verminderen? Nomineer dit bedrijf dan via de opgelucht website om in aanmerking te komen voor een stimuleringstrofee.